Astăzi se reia întrecerea Ligii a ­III-a,cu 2 meciuri, dar echipele prahovene urmează să redebuteze în campionat de mâine, când avem parte și de un derbi local (CSO Tricolorul Breaza – CSO Plopeni), dar și de un derbi de clasament, CSO Blejoi – Dunărea Giurgiu.

Ale „noastre”, parcă… mai slabe
Cele patru echipe prahovene nu propun noutăți deosebite, fiecare dintre ele părând a fi chiar un pic mai ”slab cotată” față de felul cum a bifat finalul anului trecut.

CS Blejoi – care stă, cu siguranță, cel mai bine- a pierdut doi jucători importanți – Drăgoi accidentându-se grav, iar Ionuț Șerban a primit ”verde”, săptămâna trecută, să plece la CSO Teleajenul Văleni. Deloc convenabil, mai ales că la capitolul ”achiziții” nu s-a întâmplat mare lucru, impresia fiind că la ”adăpostul” punctelor obținute în prima parte a sezonului… ”se va da credit tinerilor, se va construi, se va construi, și tot se va construi…”
CSO Plopeni, echipă care nu mai are speranțe pentru play-off, a pierdut și ea unul dintre jucătorii titulari, atacantul Raul Bucur revenind la Petrolul.
La fel și CSO Tricolorul, se poate spune că a rămas fără una dintre ”piesele grele”, căpitanul Ovidiu Gheorghe alegând să facă ”un pas în spate”, în locul său fiind aduși câțiva tineri, car rămâne de văzut dacă vor avea ”putere” să scape echipa de povara penultimului loc și, desigur, să o urce în clasament.
Ultima și cea din urmă, CS Păulești, care nu a reușit niciun transfer important cu care să salte calitatea unei echipe care a făcut foarte multe meciuri ”neconforme”, în tur!
Să fim optimiști, nu?