V.S.

Sute de tineri din Ploiești și alte localități prahovene au participat, sâmbătă, 10 februarie, la Ploiești, la conferința „Împreună pentru Viitor”, organizată de TSD Prahova și PES Activists Prahova, unde participanții au dorit să afle exact ”de la sursă” cum se pot implica activ în viața comunității și în viața politică.

Aceștia le-au adresat întrebări tuturor invitaților speciali prezenți la evenimentul «Împreună pentru Viitor»! Astfel, tinerii care s-au aflat în Sala Europa a Palatului Administrativ din Ploiești, au purtat dialoguri extrem de interesante cu europarlamentarul român Victor Negrescu – unul dintre cei mai implicați deputați europeni pe care îi are România -, cu președintele PSD Prahova Virgiliu Daniel Nanu, cu senatorul social-democrat de Prahova Laura Moagher, cu primarul municipiului Ploiești – Andrei Volosevici, cu președintele TSD România, Mihai Ghigiu, care deține și funcția de șef al Cancelariei premierului Marcel Ciolacu, sau cu George Brezoi – director Agenția pentru IMM Ploiești, precum și cu alți reprezentanți de instituții locale și naționale. Atât în plan politic și administrativ, tinerii s-au arătat interesați de tot ce se întâmplă la nivel local, județean, național și european, au adresat întrebări despre măsurile care îi privesc direct sau care au legătură cu viața socio-economică actuală.

”Mulțumiri tuturor pentru participarea la evenimentul «Împreună pentru Viitor»! Peste 350 de tineri au venit cu întrebări interesante și idei strălucite, demonstrând că sunt motorul schimbării în comunitate și în politică. Tinerii sunt viitorul! Fiecare contribuție contează, fiecare idee este valoroasă. Continuăm să lucrăm împreună pentru un viitor mai bun!”, au transmis, după eveniment, tinerii din TSD Prahova. ”Sprijinul reciproc și colaborarea sunt cheia succesului în echipă. Este cu adevărat o senzație minunată să ai această legătură puternică în echipă și să te simțiți ca o familie. Lucrând împreună și susținându-ne reciproc, vom fi capabili să realizăm lucruri mari! Astăzi a fost despre familie, marea familie pe care am format-o într-un timp atât de scurt, timp în care am realizat că «Noi» este mai puternic decât «Eu». Mulțumesc pentru sprijinul și suportul acordat, ca de fiecare dată, domnului Prefect și Președinte al PSD Prahova Virgiliu Daniel Nanu, invitaților de astăzi: Domnul Victor Negrescu- Europarlamentar și Președintele PES Activists România, domnului Mihai Ghigiu – Șeful Cancelariei Prim-ministrului României, doamnei Senator PSD Laura Moagher, domnului Primar al Municipiului Ploiești Andrei Volosevici, domnului George Brezoi- Director Agenția pentru IMM Ploiești, cât și tuturor participanților la eveniment”, este mesajul transmis și de Ionuț Dumitrescu, președintele organizației PES Activists Prahova.