Începând din această săptămână, Tricolorul Breaza a intrat în stagiu centralizat de pregătire, în cantonamentul echipei aflându-se doi jucători noi. Este vorba despre fundașul central Dinu Andrei Daniel, jucător împrumutat de Tricolorul de la FCSB (în vârstă de 18 ani, este unul dintre tinerii de perspectivă din Academia FCSB și a semnat un contract valabil pe 1 an și jumătate), respectiv Mario Dudu, jucător născut în 2006, care sosește de la Petrolul Ploiești (acesta poate evolua pe poziția de fundaș lateral sau mijlocaș).
Pentru echipa lui Marius Vișan, după două jocuri amicale cu evoluții mai puțin reușite, a urmat un test contra liderului Seriei a doua din Liga a III-a, diferența de scor fiind una poate prea mare, 3-0 pentru buzoieni.

Primul ”11” al prahovenilor a fost: Mânzicu, Dudu, Catrina, Burlacu, Țone, Duricu, Catana,Dogaru, Ioniță, Dumitrache, Roșu. Au mai evoluat: Neacșu, Clinci, Negotei, Traistaru, Prodan, Nedelcu, Stănică, Miclea, Stoica.
Brezenii se află pentru o săptămână la Valea Doftanei, într-un stagiu de pregătire centralizată, stagiu ce se va încheia sâmbătă, la București, cu un nou joc test, în care Tricolorul va înfrunta FCSB U17.