Cel mai nou proiect imobiliar MRS din Ploiești intră într-o etapă importantă. Compania care va construi cartierul MRS Residence GRĂDINILE, din zona de Nord a Ploieștiului, anunță că autoritățile locale au emis autorizația de construire pentru acest proiect imobiliar unic.

”Dragi viitori locatari ai proiectului MRS Residence GRĂDINILE, suntem extrem de încântați să vă aducem la cunoștiință faptul că Autorizația de Construire pentru proiectul nostru rezidențial, MRS Residence GRĂDINILE, a fost emisă oficial! Este un moment cu totul special și suntem recunoscători pentru încrederea dumneavoastră continuă și modul în care ați gestionat această așteptare în perioada în care am efectuat demersurile pentru obținerea Autorizației de Construire”, au transmis reprezentanții dezvoltatorului imobiliar.

Emiterea Autorizației de Construire înseamnă că în curând vor începe lucrările de construire a primelor imobile și de amenajare a viitorului cartier, valoarea investiției fiind estimată la 120 de milioane de euro.

Cel mai nou proiect imobiliar din Ploiești se va dezvolta pe un teren de 6,5 hectare, cu ieșire în strada Alba Iulia, în vecinătatea MRS Residence SMART, un alt cartier dezvoltat de aceeași companie.
Datorită soluției ingenioase de construire a unei parcări subterane de aproximativ 42.000 de mp, 85% din suprafața cartierului va fi destinată în principal spațiilor verzi.
Acestea vor fi amenjate în cadrul unei grădini botanice de ”SF Landscape Architecture”, o companie italiană renumită pentru proiecte spectaculoase realizate în Dubai, Milano sau Toscana.

Cartierul MRS Residence Grădinile va fi construit de compania Maristar Com, care a dezvoltat până acum numeroase proiecte rezidențiale, predând la cheie aproape 1000 de locuințe în cartiere construite în Otopeni, Băneasa, Sisești și Ploiești, precum și spații comerciale.

Printre ansamblurile rezidențiale din Ploiești și împrejurimi se numără mai multe dezvoltări imobiliare de top ale MRS: Residence SMART, Residence Village, Residence Luxury&Style și Residence Country.