Finalul de săptămână în cantonamentul din Antalya i-a găsit pe petroliști la treabă, dar cu un altfel de „antrenament” .
„Lupii” s-au împărțit în două echipe și au avut un joc- școală, pe parcursul a două reprize de câte 30 de minute fiecare, cu Florin Pîrvu în mijlocul lor, în rol de arbitru dar și de antrenor, tehnicianul oprind ostilitățile pentru a oferi indicații atunci când a considerat că este cazul.
S-a jucat fără menajamente, cu gândul și la recompensa de după, adică o a doua parte a zilei liberă, în cantonament!

În prima dintre echipe au jucat Jercălau – Dumitrache, Mejers, Dumitriu, Denis Radu, Mitrov, Diomande, Țicu, Bratu, Roman și Grozav, iar in cealaltă Zima – Doua, Pătrașcu, Huja, Jefferson, Seto, Jair, Musi, Rădulescu, Paraschiv și Răducan, la pauza intrând, între buturile celor două formații, Esanu și Gavrilaș. Acuzând diverse probleme de natură medicală, Hanca, Garutti, Abuashvili și Bucur au fost menajați. În partea a doua a stagiului de la Lara își vor face prezența și meciurile de verificare. Primul se va disputa pe 11 ianuarie, cu ocupanta poziției a cincea din prima ligă maghiară, Debrecen, iar următorul o zi mai tarziu, cu formația ucraineană Chernomorets Odessa.