„După o perioadă de 41 de ani, petrecuți în cadrul echipei de fotbal din Boldești (jucător de fotbal la juniori, seniori și până astăzi în staful tehnic) , în urma mai multor discuții în contradictoriu cu președintele plantat la CSO Boldeşti- dl. Dumitrescu Emil, am hotărât să mă retrag din aceasta activitate. Mulţumesc tuturor colegilor și colaboratorilor, în special lotului de jucători și antrenorilor Badea Darius și Rădulescu Marius și le doresc sănătate și noi succese!” – a anunțat Dan Răchită, a cărui decizie pare de neclintit!
Între timp, echipa a disputat un amical cu patru goluri, cu liderul Ligii A Prahova, CSO Boldeşti şi CS Cornu, scor 2-2.

Breaza a pierdut la Câmpina
Divizionară C Tricolorul Breaza a pierdut în fața unui adversar de eșalon inferior – CS Câmpina. Echipa antrenată de Claudiu Dumitrescu şi Mugurel Dedu s-a impus la limită, 2-1, după un joc cu o prestaţie solidă a echipei din Liga A. Punctele învingătorilor au fost marcate de Mugurel Dedu şi Amar, respectiv Roșu.

Blejoiul, doar joc școală
La finalul primei săptamȃni de antrenamente a venit momentul unui joc-şcoală și pentru CS Blejoi.
Chiar dacă terenul 2 are dimensiunile minime, iar suprafaţa de joc a fost una destul de grea, jucătorii s-au angajat fără menajamente la efort.
Săptamȃna debutează cu vizita medicală, continuă cu antrenamente zilnice şi se va ȋncheia cu un joc cu echipa a doua.

Succes și pentru plopenari
Și CSO Plopeni a intrat în seria meciurilor amicale cu un joc bun, mai ales în prima repriză, reușind să câștige cu 2-1 în fața celor de la CSO Băicoi. Golurile lui Simionescu și Răileanu au asigurat succesul echipei lui Daniel Dumitrache, care sâmbătă va juca împotriva celor de la Petrolistul Boldești.