Petroliștii sunt la 90 de minute distanță de calificarea în sferturile de finală ale Cupei României și, astfel, de continuarea parcursului într-o competiție atât de important, care poate duce spre calificarea în Cupele Europene. Joi, 7 decembrie, de la ora 17.00, elevii lui Florin Pârvu vor primi vizita lui Sepsi OSK Sf. Gheorghe, în ultima etapă din cadrul Grupei A, iar o victorie va trimite echipa ”lupilor” în faza următoare a întrecerii, indifferent de celelate rezultate din Grupa A (se mai joacă Pecica – Corvinul Hunedoara și Chindia – Hermanstadt)
Clar, Petrolul – Sepsi este un meci la care este nevoie de un stadion plin, astfel încât, împreună, să ducem mai departe visul bifării unei noi mari performanțe, chiar în anul centenar.
Biletele pentru această întâlnire pot fi procurate on-line, de pe www.entertix.ro, iar la casa stadionului „Ilie Oană” vor putea fi găsite de astăzi, conform următorului program:
– marți, 5 decembrie: 09.00 – 17.00;
– miercuri, 6 decembrie: 09.00 – 17.00;
– joi, 7 decembrie: 09.00 – 17.00.
Prețurile biletelor pentru acest meci vor fi următoarele:
– Peluze: 5 lei;
– Tribuna II: 25 lei;
– Tribuna I: 35 lei;
– Tribuna 0: 45 lei.
De reținut că abonamentele emise de către ­clubul ploieștean pentru sezonul 2023-2024 sunt ­valabile și pentru meciurile ce vor fi organizate de către FC Petrolul Ploiești în cadrul ediției în curs a Cupei ­României.