V.S.

Jandarmii prahoveni au prins în flragrant un alt șofer care ”făcea plinul”, transferând combustibil dintr-o autocisternă într-un autotren, după ce săptămâna trecută au mai trimis în fața anchetatorilor alți doi bărbați, surprinși făcând același lucru.
Luni seară, în jurul orelor 19:00, o patrulă din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Prahova a surprins în flagrant, pe strada Pompelor din municipiul Ploiești, un bărbat care transfera GPL (gaz petrolier lichefiat) dintr-o autocisternă într-un alt autotren, cu ajutorul unui furtun. Potrivit IJJ Prahova, ceasul electronic montat pe vanele autocisternei a indicat că, până la sosirea jandarmilor, bărbatul reușise să transfere cantitatea de 657 de litri GPL. Au fost întocmite acte de sesizare și înaintate organelor competente în vederea continuării cercetărilor.
Pe de altă parte, un caz similar a fost semnalat săptămâna trecută, când jandarmii au prins alți doi șoferi, în timp ce sustrăgeau peste 900 litri de combustibil. Atunci, pe 13 decembrie, în jurul orelor 22:30, o patrulă din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Prahova a surprins în flagrant, pe raza localității Brazi, doi șoferi a două autocisterne în timp ce sustrăgeau CLU (combustibil lichid ușor) dintr-un autotren, transferându-l în cisterna celui de-al doilea, prin ruperea sigiliului de siguranță. Ceasul electronic montat pe vanele autocisternei a indicat faptul că, până la sosirea jandarmilor, fusese transferată cantitatea de peste 900 litri CLU. Și în acest caz, au fost întocmite acte de sesizare și înaintate organelor competente în vederea continuării cercetărilor.