F.T.

La sfârșitul săptămânii, la sediul Inspectoratului de Jandarmi Județean (IJJ) Prahova, a avut loc ceremonia de avansare în grad, înainte de termen, a cadrelor militare care s-au evidențiat prin activitatea profesională.
Evenimentul s-a desfășurat în contextul marcării Zilei Naționale a României, trei ofițeri și 24 de subofițeri primind gradul următor și fiindu-le astfel confirmate profesionalismul și devotamentul față de „arma“ din care fac parte. „Totodată au fost prezentate şi Ordinele inspectorului șef prin care personalul Inspectoratului a fost recompensat cu mulţumiri, felicitări și citare prin Ordinul de Zi pe Unitate.
În încheierea festivității, plină de emoții pentru cei care, începând de astăzi, au «umerii mai grei», comandamentul unității le-a mulțumit pentru seriozitatea cu care au ales să își îndeplinească sarcinile profesionale, punându-le totodată în vedere faptul că au în continuare obligația de a menține calitatea serviciului prestat la cel mai înalt nivel”, se menționează într-o informare a IJJ Prahova.