F. T.

„Crăciunul se simte cu adevărat atunci când îl lași pe Dumnezeu să îi iubească pe alţii prin tine, când oferi o parte din tine celuilalt”, scriu reprezentanții Şcolii de Subofiţeri de Pompieri şi Protecţie Civilă „Pavel Zăgănescu” Boldeşti-Scăeni.
În acest context, reprezentanţii instituţiei de învățământ prahovene au dăruit cadouri şi dulciuri copiilor de la şcoala şi grădiniţa Seciu.
„Sărbătorile de Iarnă vin cu o mulțime de tradiții, de o frumusețe unică, asupra cărora merită să ne aplecăm pentru a trezi bucuria Nașterii Domnului în sufletele tuturor. Este o bucurie să primești, dar cea mare bucurie este când aduci zâmbetul pe chipul unor copii! Asta ne-am străduit și noi să facem. Am împărțit cadouri și dulciuri copiilor de la școala și gradinița din localitatea Seciu, iar ei ne-au răsplătit cu un emoționant program de colinde.
Doar împreună putem aduce bucuria și emoția Crăciunului pe chipurile și în sufletele copiilor”, explică purtătorul de cuvânt al instituţiei, plutonierul adjutant şef Viorela
Nicolescu-Sava.