Petrolul a ”făcut reclamă” unuia dintre sponsorii importanți, cel mai important, de fapt, la acest moment! După ce principalul contract din sezonul trecut nu a mai fost reînnoit de către sponsor, petroliștii au emoții și cu privire la casa de pariuri cu care clubul are parteneriat, aceasta pierzând, deocamdată, licența pentru a opera pe piața românească! A mai rămas un partener de nădejde și, răspunzând invitației lansate de către partenerul clubului, jucătorii și stafful „galben-albaștrilor” au participat la evenimentele organizate la Supermarketul La Cocoș 2 din Ploiești.
Astfel, „lupii” au împărțit autografe, s-au pozat cu suporterii lor și, totodată, și-au invitat fanii aflați în incinta magazinului la meciul următor de campionat, cel cu FC Botoșani, ce se va disputa vineri, 24 noiembrie, de la ora 20.30, pe stadionul „Ilie Oană”.

Amical anulat!

Petrolul n-a mai jucat cu Unirea Slobozia, cum se gândise programul inițial, vremea potrivnică și problemele financiare acuzate de jucători ducând la această decizie, astfel că până la meciul cu FC Botoșani vor fi doar antrenamente. În plus, lipsesc și patru dintre jucătorii ”under”, Musi – care a debutat la România U 21 contra Albaniei, în meciul câștigat de români cu 5-0, Denis Radu, Mihnea Rădulescu și Iustin Răducan, astfel că s-a mers doar pe varianta antrenamentelor, fără joc de pregătire.