Potrivit SGU Ploiești, societatea a găsit o soluție temporară pentru a reduce disconfortul creat în urma deteriorării unor porțiuni ale aleilor unuia dintre cimitirele pe care le administrează, respectiv Cimitirul „Mihai Bravu” din Ploiești.
”Societatea noastră continuă acoperirea aleilor din cimitir cu material rezultat din procesul de frezare a asfaltului de pe Bulevardul Independenței, beneficiind de sprijinul municipalității în acest sens.
Precizăm că soluția aleasă este una temporară, având în vedere faptul că repararea aleilor urmează să se realizeze în regie proprie, cu ajutorul a două mini-utilaje de transformare a resturilor bituminoase în mixtură asfaltică (reciclare), în cursul anului viitor, în funcție de condițiile meteorologice”, se precizează într-un comunicat transmis de SGU Ploiești.
În acest context, subliniind că SGU Ploiești a beneficiat de un buget cu mult mai mic în raport cu necesarul de resurse, societatea a ținut să mai precizeze că, anul acesta, a reparat, prin asfaltare, mai multe perimetre deteriorate ale aleilor din celelalte cimitire ale Ploieștiului.