N.D.

În contextul în care la Ploiești s-a luat decizia furnizării agentului termic către toate locuințele care sunt racordate la sistemul centralizat de termoficare, Primăria Ploiești a făcut publică modalitatea prin care se pot semnala diversele disfuncționalități ce pot surveni în procesul de livrare a agentului termic către populație.
”Eventualele disfuncționalități care pot surveni în procesul de livrare a agentului termic către populație pot fi semnalate, de urgență, atât operatorului S.C. Termo Ploiești S.R.L, cât și Primăriei Ploiești. Pentru remedierea promptă și eficientă a aspectelor semnalate, ploieștenii au posibilitatea să apeleze, direct, operatorul de termie la nr. 0.800.672.777 – Telverde (număr de telefon gratuit, apelabil la nivel național în orice rețea, 24 de ore din 24, 7 zile din 7); 0244 520 312 (Centrala), respectiv Dispeceratul Primăriei municipiului Ploiești, la numărul de telefon 0244 984 sau Telverde 0.800.800.884”, se menționează într-un comunicat transmis de Primăria Ploiești. De asemenea, municipalitatea a mai precizat că, în situația în care apar astfel de disfuncționalități, ploieștenii pot să-i contacteze și pe reprezentanții asociațiilor de proprietari, în vederea verificării instalațiilor interioare. ”Totodată, ploieștenii sunt îndrumați să se informeze, în cadrul asociației de proprietari din care fac parte, dacă aceasta a solicitat, în mod expres, operatorului de termie, nereluarea furnizării agentului termic pentru această perioadă”, se mai arată în documentul menționat. Precizările au venit în contextul în care, începând cu data de 3 noiembrie 2023, etapizat, a fost reluat procesul de livrare a agentului termic către toți beneficiarii sistemului centralizat de termoficare din municipiul Ploiești.
Așa cum v-am mai informat, pentru furnizarea serviciilor de energie termică, baza clienților Termo Ploiești este alcătuită din 54.000 de apartamente, însemnând aproape 120.000 de persoane – peste jumătate din populația orașului – dar și din agenți economici și instituții publice de la nivelul orașului.