F.T.

„Pentru spiritul civic și contribuția adusă salvării de vieți, Inspectoratul General pentru Situații de Urgență a primit, în data de 28.11.2023, distincția onorifică pentru curajul și devotamentul manifestate de pompierii salvatori în gestionarea misiunilor interne și internaționale, derulate în sprijinul comunităților afectate de incendii de pădure și alte dezastre naturale”, se menţionează într-un comunicat al ISU Prahova.
În aceeaşi informare se mai menţionează faptul că evenimentul, organizat de Familia Regală a României, s-a desfășurat în prezența Majestății Sale Margareta Custodele Coroanei și a Alteței Sale Regale Principele Consort, cu ocazia “Serii Regale dedicate Curajului Civic”.
«Ne bucurăm pentru recunoașterea eforturilor colegilor noștri și suntem onorați de faptul că ISU Prahova a fost reprezentată la un eveniment de o asemenea anvergură. Felicitări colegului nostru, plt. adj. șef Soare Marian, care a participat la două misiuni internaționale, ambele desfășurate pe teritoriul Greciei, pentru stingerea incendiilor de pădure cu care acest stat s-a confruntat în ultimii ani», se mai precizează în informarea ISU Prahova.(Foto: ISU Prahova)