F.T.

Pompierii militari prahoveni au fost solicitați, în noaptea de marţi spre miercuri (21/22 noiembrie), pentru asigurarea măsurilor specifice de prevenire a incendiilor, descarcerarea și acordarea asistenței medicale de urgenţă în cazul producerii unui accident rutier în Comarnic, pe DN1.
“La locul evenimentului rutier – informează ISU Prahova – s-au deplasat o autospecială de stingere (cu modul de descarcerare) și un echipaj SMURD. Odată sosite la fața locului, echipajele de pompieri au constatat că a fost vorba despre un autoturism care a intrat în coliziune cu un parapet. În autovehicul se aflau patru persoane, în stare de conștiență, dintre care două erau încarcerate la nivelul membrelor inferioare. Pompierii le-au scos imediat ce au ajuns la locul accidentului, fiind ulterior preluate de către echipajele medicale aflate la fața locului.
Toți cei patru ocupanți au fost transportați la spital de ambulanțele SMURD și SAJ, pentru a primi îngrijiri suplimentare».
Şi reprezentanţii IPJ Prahova au emis un comunicat în legătură cu acest accident, în care se menţionează:
La data de 22 noiembrie a.c., în jurul orei 02.45, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier au fost sesizați, prin intermediul Num[rului Unic «112», că pe Drumul Național 1, în orașul Comarnic, a avut loc un accident rutier.
Din primele date de la fața locului a reieșit faptul că un bărbat de 51 de ani, în timp ce conducea un autoturism pe DN1, pe direcția Ploiești către Brașov, la un moment dat ar fi pierdut controlul direcției de deplasare, intrând în coliziune cu un cap de pod, aferent sensului său de mers.
În urma producerii accidentului rutier a rezultat vătămarea corporală a conducătorului auto și a doi pasageri de 44, respectiv 60 de ani. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 0,00mg/l alcool pur în aerul expirat. Au fost demarate cercetările pentru stabilirea tuturor cauzelor și împrejurărilor în care s-a produs accidentul rutier».