CS Brazi a realizat o contraperformanță ”organizatorică”, nereușind să se prezinte în condiții decente la meciul cu CSO Băicoi, pe care l-a abandonat după doar câteva minute, oaspeții ducându-se în doar 7 jucători, iar după câteva minute de joc, timp în care scorul devenise 2-0 pentru gazde, au rămas în doar 6 jucători și… asta a fost ”povestea”. Că mai erau vreo trei jucători în tribună, dar ”le-a fost frică” să intre, că echipa din Brazi a acuzat ”intimidări și presiuni politice”, să fim serioși, contează prea puțin, iar fotbalul din comună ar trebui să fie un pic ”scuturat„ de către cei care-l finanțează, pentru că nu doar CS Brazi Negoiești, din Liga A, a fost protagonista unui episod urât, la Băicoi, ci și CS Brazi II, care a ”reușit” să întrerupă meciul pe care-l disputa, a doua oară la rând!
După ce etapa trecută s-a întrerupt jocul CS Brazi II – AS Potigrafu, arbitrul Dan Andrei fiind lovit, de această dată, ”fotbaliștii” de la Brazi au lovit alt arbitru, pe Eduard Neagu, la meciul de la Tinosu, la scorul de 2-2, în finalul partidei (min. 90+2), jocul fiind oprit din cauza violenței! Atenție, pentru a doua oară la rând, astfel că huliganii ar cam trebui dați afară!
Revenind la Liga A, să ”remarcăm” scorul de maidan de la Boldești, unde, ”ca pe vremea lui Cămătaru”, atacantul gazdelor, Mădălin Constantin a reușit gol după gol, 8 la număr, în meciul CSO Boldești – CSC Berceni, scor 13-0, reușind să devină golgheterul la zi al competiției, amenințând astfel poziția golgheterului ”all – time” din Liga A, Andrei Ciobanu (CSO Văleni)! Constantin are 23 de goluri, Ciobanu – 22, podiumul golgheterilor fiind completat de Cosmin Munteanu, cu 17 reușite pentru CSO Văleni.
Să spunem și că, la finele acestei săptămâni, se va lua vacanță, odată cu runda a 17-a din Liga A.
Rezultatele rundei a 16-a:
CS Câmpina – Petrosport Ploiești 7-1
CS Cornu – Petrolul 95 Ploiești 1-0
CSO Băicoi – CS Brazi 2-0, întrerupt în minutul 12*
CSO Boldești – CSC Berceni 13-0
AFC Brebu – Teleajen Văleni 1-2
CS Mănești – Unirea Urlați 6-1
Unirea Cocorăștii Colț – CSO Comarnic 0-1
Progresul Drăgănești – CS Vărbilău 0-2
FC Bănești – Avântul Măneciu 2-2
*) Jocul a fost întrerupt, după ce echipa oaspete a rămas cu numai șase jucători pe teren. Omologabil cu scorul de 3-0 pentru gazde.

Etapa viitoare, a 17-a, 24-26 noiembrie
Petrolul 95 Ploiești – CS Mănești
Teleajen Văleni – CS Câmpina
Unirea Urlați – CSO Boldești
CS Brazi – AFC Brebu
Petrosport Ploiești – FC Bănești
Avântul Măneciu – CS Cornu
CSO Comarnic – Progresul Drăgănești
CSC Berceni – Unirea Cocorăștii Colț
CS Vărbilău – CSO Băicoi