F.T.

Potrivit unui comunicat al Poliţiei Române, în perioada septembrie – octombrie, în contextul evoluției fenomenului infracțional asociat traficului de persoane, oamenii legii au colaborat cu specialiști din cadrul Biroului de Securitate Diplomatică din cadrul Departamentului de Stat al SUA.
Concret, după cum se precizează în documentul de presă amintit, au fost organizate, în perioada menţionată, “mai multe sesiuni de instruire a polițiștilor și elevilor școlilor de agenți de poliție, pe dimensiunea combaterii traficului de persoane.
În activităţi au fost angrenaţi oameni ai legii din cadrul mai multor inspectorate judeţene, cât şi poliţişti și elevi ai Şcolii de Agenţi de Poliţie „Vasile Lascăr” Câmpina și „Septimiu Mureșan” Cluj – Napoca. Astfel de parteneriate cu Ambasada Statelor Unite ale Americii la București – Biroul de Securitate Diplomatică vor fi valorificate și în viitor, reprezentând una din constantele dezvoltării instituționale», se mai mențíoneză în documentul de presă amintit. (Foto-Poliția Română)