V. Stoica

Deși anul electoral încă nu a început, Alianța pentru Unirea Românilor a intrat deja în campanie, prin intermediul Caravanei „Patrioți în Europa”, care se va afla astăzi în județul Prahova. Candidații AUR pentru Parlamentul European care vor fi prezenți astăzi în Ploiești și în Câmpina sunt Adrian Axinia, Gheorghe Piperea, Simona Petcu, Silviu Gurlui, Monica Iagăr, Elena Năstăsoiu, Felicia Akkaya și Ramona Bruynseels, după cum informează Departamentul de comunicare al Alianței pentru Unirea Românilor Prahova.
Potrivit reprezentanților partidului, în Ploiești, Caravana „Patrioți în Europa” se va afla în parcarea din fața Palatului Culturii, între orele 10:00 și 13:00, după care aceasta va ajunge și în Câmpina, în parcarea de la intersecția dintre Bulevardul Carol I și Strada Oituz. ”AUR a ales să prezinte lista de candidați cu un an înainte de alegeri. Este o premieră pentru scena politică din România, unde partidele vechi ne-au obișnuit să ne prezinte candidații cu o lună sau două înainte de alegeri. Candidații AUR îi vor asculta pe români și le vor răspunde la toate întrebările. Ne dorim să cunoaștem preocupările și aspirațiile acestora. Vrem să înțelegem mai bine nevoile fiecărei comunități în parte, pentru a ne asigura că interesele lor sunt reprezentate în mod adecvat în Parlamentul European. Cu acest prilej, le vom oferi românilor mai multe informații despre viziunea și propunerile noastre pentru viitorul României și al Uniunii Europene.
Facem acest demers deoarece ne dorim ca toți cetățenii, precum și presa și societatea civilă, să cunoască persoanele pe care AUR le propune pentru Parlamentul European”, transmit reprezentanții acestei formațiuni politice.