Sâmbătă seara, în jurul orei 23, poliţiştii din Câmpina au fost alertaţi că pe DJ 102I, în zona barajului Paltinu, a avut loc un accident rutier.
„Din verificări – scriu reprezentanții IPJ Prahova într-un comunicat – , s-a stabilit faptul că un tânăr în vârstă de 22 de ani, în timp ce conducea un autoturism în care se mai aflau 4 pasageri, ar fi pierdut controlul direcției de deplasare, intrând în coliziune cu un parapet, iar ulterior ieșind în afara părții carosabile în vegetația forestieră, răsturnându-se. În urma accidentului rutier, a rezultat vătămarea corporală a tuturor ocupanților autovehiculului, tineri cu vârste cuprinse între 18 și 22 de ani, aceștia fiind transportați la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale de specialitate, acolo unde, ulterior, a fost declarat decesul unei tinere în vârstă de 18 ani.
Conducătorul autoturismului a fost testat atât cu aparatul etilotest, cât și cu cel drugtest, rezultatele fiind negative.
În cauză, cercetările sunt continuate de polițiști în vederea stabilirii tuturor împrejurărilor în care s-a produs accidentul rutier”.