Echipa de minivolei băieţi a CSM Ploieşti a debutat în ediţia de campionat 2023-2024 din postura de organizatoare a primului turneu stagional din Seria C, Sala „Leonard Doroftei” fiind gazda celor 6 meciuri programate în acest turneu.
Băieţii pregătiţi de Adrian Moroianu au avut o misiune grea în ­primul meci, cedând cu 3-0 în faţa uneia dintre favoritele la titlu, CSŞ Dream Team Tulcea, dar au reuşit, apoi, să câştige celelalte două par­tide disputate, de fiecare dată cu 3-2 în faţa celor de la CSŞ CS Arcada Galaţi şi apoi în faţa celor de la CSM Constanţa.
Lotul de jucători folosit de Adrian Moroianu în primul turneu al sezonului a fost următorul: Cătălin Beciu, Radu Bratu, Horia Ionescu, Liviu Mihalcea, Alexandru Radu, Teodor Marin, Eduard Teohar, Tudor Popescu, Luca Georgescu şi Mihai Dumitraşcu.
Turneul al 2-lea este programat în perioada 18-19 noiembrie, la Galaţi. Se califică pentru Faza a II-a primele două clasate în fiecare dintre cele şapte serii plus cele mai bune două echipe de pe locul al 3-lea.