F.T.

La sfârşitul săptămânii, poliţiștii ploieşteni au fost sesizați de către o femeie în vârstă de 64 de ani cu privire la faptul că la ușa sa se află fiul său, față de care a fost emis un ordin de protecție.
„În baza sesizării – informează IPJ Prahova -, oamenii legii deplasați la fața locului au identificat persoana reclamată ca fiind un bărbat în vârstă de 43 de ani, din municipiul Ploiești, care a fost condus la audieri.
Din cercetări a reieșit faptul că, la data de 25 octombrie a.c., Judecătoria Ploiești a emis un ordin de protecție față de bărbatul în cauză, prin care i se interzice acestuia să se apropie la o distanță mai mică de 100 de metri față de mama sa și domiciliul acesteia. (…).
În urma probatoriului administrat, față de acesta a fost luată măsura reținerii pentru 24 de ore, iar ulterior instanța de judecată a dispus arestarea preventivă pentru 30 de zile.
Cercetările sunt continuate de polițiști, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de nerespectarea măsurilor privind ordinul de protecție”.