F.T.

Polițiștii din cadrul Biroului pentru Combaterea Furturilor din Locuință l-au prins pe un bărbat în vârstă de 28 de ani, acesta fiind bănuit de comiterea infracțiuni de furt calificat.
„În fapt – precizează reprezentanţii IPJ Prahova – la data de 6 octombrie a.c., polițiștii din cadrul Secției nr.2 de Poliție Ploiești au fost sesizați de către un agent de pază despre faptul că o persoană ar fi pătruns într-o societate comercială din zona de nord a municipiului. În baza sesizării, polițiștii s-au deplasat la fața locului, stabilindu-se faptul că în jurul orei 04.00 a respectivei zile un bărbat ar fi pătruns în incinta societății comerciale de unde ar fi sustras aproximativ 600 de pachete de țigări, creând un prejudiciu de aproximativ 20.000 de lei.
În urma cercetărilor efectuate, persoana bănuită de comiterea faptei a fost identificată și depistată ca fiind un bărbat în vârstă 28 de ani, din comuna Dumbrăvești. De asemenea, a mai reieșit faptul că tot el ar fi comis și un alt furt, sustrăgând din incinta unei societăți comerciale din municipiu mai multe pachete de țigări și sertarul casei de marcat, creând un prejudiciu total de 7.000 de lei.
Pentru documentarea cazului, au fost puse în executare trei mandate de percheziție la domiciliile bărbatului, fiind descoperite și ridicate mai multe mijloace materiale de probă.
A fost reţinut preventiv, iar în cauză cercetările sunt continuate de polițiști în cadrul unui dosar penal deschis sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat”.