V. Stoica

Un edil prahovean care a ajuns subiect de presă la nivel național, după ce a fost înregistrat, în urmă cu patru ani, în timp ce îl înjura pe preotul din localitate și pe ”babele de la biserică”, a ajuns șef peste pensionarii liberali!
Fostul premier Nicolae Ciucă, președintele Partidului Național Liberal, prezent vineri, 22 septembrie, în câteva localități din județul Prahova, l-a felicitat, printr-o postare pe pagina sa de Facebook, pe primarul comunei prahovene Brebu – Adrian Ungureanu – ”pentru alegerea ca președinte al OSNL Prahova (n.n. – Organizația Seniorilor Național Liberali)” și i-a urat ”mult succes în toate proiectele sale în fruntea organizației”.
Probabil președintele actual al PNL, Nicolae Ciucă, nu cunoaște și nimeni nu a îndrăznit să-i spună despre ”antecedentele” verbale ale celui ales șef peste seniorii liberali din județul Prahova.
Le reamintim celor care nu știu cuvintele cel puțin jignitoare la adresa femeilor în vârstă și a preotului din comuna Brebu, pe care primarul Ungureanu le-a considerat, la vremea preluării înregistrării în toată presa centrală, ca fiind scoase din context și făcute în intimitatea casei sale: „Să sugă p…. babele la biserică, în frunte cu popa, cu toate! Păi acolo e o mahala și niște idioate! Am minte diabolică, nu iert! Ai greșit față de mine, nu te iert! Pe tine, familia ta, nu contează! Calc pe morminte! Deci sunt diabolic la chestiile astea! Și recunosc, așa sunt făcut!”.
Fără alte comentarii.