În campionatele naționale de fotbal seniori, Liga I și Liga II au mini-vacanță, în timp ce eșalonul trei își va disputa etapa a treia.În Liga a III-a, Seria a IV-a, etapa a III-a, echipele prahovene au meciuri din care speră să scoată ”cât mai mult”. Astăzi va evolua Tricolorul, iar mâine celelalte trei formații din județul nostru – CSO Plopeni, CS Păulești și SC Blejoi.
După o victorie în fața propriilor suporteri, prima a sezonului, echipa din Breaza se deplasează astăzi, de la ora 17, la Pucioasa, pentru partida cu formația FC Pucioasa, ocupantă a poziției a patra în clasament.
În primele doua runde, gazdele au obținut 4 puncte, din victoria 2-0 pe teren propriu cu Flacăra Moreni și egalul 2-2 cu CS Dinamo București. De cealaltă parte, brezenii, după succesul cu Aro Muscelul Câmpulung, își vor juca șansa și speră într-un rezultat pozitiv înainte de disputa dificilă ce urmează la Breaza săptămâna următoare, când vor întalni SC Popești Leordeni, una din favoritele seriei. CS Blejoi, cu maximum de puncte în clasament, speră să treacă și de Dinamo, ceea ce ar confirma clar statutul de echipă capabilă să se lupte la primul loc, în timp ce Păuleștiul speră să ”pescuiască” primele puncte, în deplasarea de la nou-promovata Dunărea Giurgiu.
Programul complet al etapei
cu numarul 3:
Vineri, 8 septembrie, ora 17:00
FC Pucioasa – Tricolorul Breaza
Aro Muscelul Câmpulung –
SC Popești Leordeni
Sambata, 9 septembrie, ora 17:00
CS Blejoi – CS Dinamo București
Dunărea Giurgiu – CS Paulești
CSO Plopeni – Flacăra Moreni