F.T.

Polițiștii din cadrul Secţiei rurale Valea Doftanei au pus în aplicare cinci mandate de executare a pedepsei cu închisoarea emise de către Judecătoria Câmpina. Astfel, după cum se menţionează într-un comunicat al IPJ Prahova, ” doi tineri cu vârstele de 23 și, respectiv, 25 de ani au de executat 3 ani de închisoare pentru săvârşirea infracțiunilor de furt calificat, complicitate la tăiere fără drept de arbori din fondul forestier național și furt de arbori din fondul forestier național. Totodată, un alt tânăr de 21 de ani are de executat 3 ani de închisoare pentru săvârşirea infracțiunilor de furt calificat, tăiere fără drept de arbori din fondul forestier național și furt de arbori din fondul forestier național.
De asemenea, ceilalți 2 tineri cu vârstele de 23 si 24 de ani au de executat 2 ani și 4 luni de închisoare pentru săvârşirea infracțiunii de furt calificat.
În cauză, cei 5 tineri – din comuna Provița de Jos – au fost conduși la sediul Poliției municipiului Câmpina și ulterior depuși în Penitenciarul de Maximă Siguranţă Mărgineni”.