George Marin

Ca în ultimii ani, Năvodari a fost gazda finalelor Campionatelor Naționale de Box ale fetelor, la toate categoriile de vârstă și de greutate. Printre protagoniste s-au aflat și pugilistele ploieștene de la cluburile CSM și CS Petrolul.
Așa cum ne-au obișnuit în ultima vreme, fetele nu s-au întors cu mâna goală de la competiție, ci au cucerit 9 medalii în total, dintre care două au fost asociate cu titlul de campioană națională. Pe prima treaptă a podiumului de premiere au urcat Livia Botica (cat. +81 kg., senioare) și Cristina Căldărariu (cat. 48 kg., junioare). Ele le-au învins pe Georgiana Mogoș (CSM Buzău), respectiv pe Maria Costea (CSA Steaua București). Ambele fete campioane sunt pregătite la clubul CSM Ploiești de antrenorii emeriți Titi Tudor și Adrian Pîrlogea.
Învinsă în finală de Ramona Manea (CSM Buzău), componentei clubului CSM Ploiești, Ștefania Țăndărescu, i-a revenit medalia de argint acordată locului secund al categoriei 48 kg., tineret. Tot cu medalie de argint s-a întors și eleva antrenorului emerit Leontin Sandu (CS Petrolul Ploiești), Valentina Ionică, care a fost învinsă de Alessia Onofraș (CS Rapid București) în finala categoriei 46 kg., cadete.
Pe cea de- a treia treaptă al podiumului de premiere s-au clasat: Geanina Bănică (cat. 57 kg., tineret), revenită în ring după o intervenție chirurgicală, Diana Gheorghe (cat. 60 kg., tineret), Sabina Turcu (cat. 54 kg., junioare), toate trei de la clubul CSM Ploiești, precum și Andreea Curuț (cat. 48 kg., cadete) și Maria Marcu (cat. 51 kg., cadete) componente ale clubului CS Petrolul Ploiești.