F.T.

Poliția Municipiului Câmpina a fost sesizată, potrivit unei informări a IPJ Prahova, de către un bărbat din București că, în cursul zilei de 9 septembrie a.c., un bărbat ar fi abordat mai multe minore prin intermediul unei rețele de socializare și le-ar fi propus să se întâlnească. „Din verificări – precizează poliţia prahoveană într-un comunicat – a reieșit faptul că un bărbat în vârstă de 28 de ani s-ar fi întâlnit cu minorele într-un parc din municipiul Câmpina, iar pe una dintre acestea ar fi atins-o în zona pieptului și ar fi îmbrățișat-o.
Totodată, la aceeași dată, 9 septembrie a.c., bărbatul ar fi purtat discuții cu o altă minoră, căreia i-ar fi trimis o fotografie cu caracter sexual. În urma probatoriului administrat, bărbatul din Câmpina a fost reținut pentru 24 de ore, iar la data de 11 septembrie a.c., față de acesta a fost luată măsura controlului judiciar pentru o perioadă de 60 de zile”.
În cauză, cercetările sunt continuate de polițiștii câmpineni, sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Câmpina, în cadrul unui dosar penal ce are ca obiect săvârșirea infracțiunii de “corupere sexuală a minorilor”.