Turneul amical organizat la Breaza în memoria fostului oficial al echipei – Doru Matei- a reunit la start 3 dintre cele 4 divizionare C prahovene, doar CSO Plopeni ”lipsind”.

Surprinzător poate pentru mulți, în condițiile în care s-a prezentat chiar și fără antrenorul Florin Pripu – plecat în vacanță, CS Păulești a ridicat trofeul deasupra capului, nivelul turneului, per-ansamblu, fiind unul mai degrabă îngrijorător din punct de vedere fotbalistic! CS Blejoi, liderul seriei de acum un an, nu mai are ”nicio legătură” cu acest moment, fiind într-o reconstrucție totală, gazdele, de la Tricolorul, par chiar mai slabe decât erau în Liga A Prahova, astfel că victoria Păuleștiului și faptul că în finală adversara a fost formația venită din primul eșalon județean, CSO Boldești Scăieni, sunt argumente că mai sunt multe de pus la punct, deși se apropie startul oficial al sezonului!
Așadar, la finalul întrecerii amicale de pe stadionul “Eugen Șoriceanu” din Breaza, noua campioană a fost trupa de Liga 3, CS Păulești, care s-a impus în fața celor de la CSO Boldești, la loviturile de departajare, după 0-0 în timpul regulamentar, în timp ce gazdele au câștigat ”bronzul”, după 1-0 cu CS Blejoi (gol Duricu – min. 70).
Să spunem că, în prima zi a Memorialul Doru Matei, CS Păulești a eliminat, tot după loteria penaltyurilor, pe CS Blejoi, după 1-1 în timpul regulamentar (goluri Bălașa (15, pentru Blejoi), respectiv Bobeică (min. 55, jucător pe care Păuleștiul încearcă să-l ”reabiliteze”, după ce ultima perioadă acesta a jucat la Voința Vărbilău), la lovituri de departajare fiind 5-4, pentru ca CSO Boldești să se impună în duelul cu formația gazdă, scor 1-0.
Ierarhia finală a memorialului:

1 – CS Păulești
2 – CSO Boldești
3 – Tricolorul Breaza
4 – CS Blejoi

Plopenarii, victorie cu Dunărea Giurgiu

Și CSO Plopeni a susținut un ultim test înaintea startului oficial în sezonul 2023-2024, debut care va fi miercuri, în Cupa României. Elevii lui Daniel Dumitrache s-au impus cu 3-2 în fața nou-promovatei Dunărea Giurgiu, la capătul unui joc disputat pe arena ”Gheorghe Șilaev”, cu destui nervi. Toate golurile gazdelor au venit după pauză, prima repriză fiind adjudecată de oaspeți, scor 0-1 la pauză.