V. Stoica

Primăria comunei Cornu are un sediu nou, în care funcționarii își vor desfășura activitatea de acum înainte și unde vor fi organizate și ședințele Consiliului Local Cornu. Imobilul, construit cu fonduri guvernamentale și echipat cu fonduri din PNRR, a fost inaugurat la finalul săptămânii trecute, eveniment la care au fost prezenți – alături de primarul Cornel Nanu – mai mulți lideri social-democrați prahoveni: președintele PSD Prahova, Virgil Nanu, prim-vicepreședintele PSD Prahova, Bogdan Toader, parlamentarii Rodica Paraschiv și Laura Moagher, dar și consilieri județeni și primari din localități vecine comunei Cornu.
Prezentă la inaugurare, Rodica Paraschiv, deputat PSD Prahova, a transmis un mesaj reprezentanților autorității locale: ”O lucrare frumoasă și utilă, cu fonduri din Programul Național de Dezvoltare Locală și cu echipamente moderne din PNRR. Acolo unde oamenii vor, sunt harnici și iau hotărâri pentru binele comunității, se poate! Felicitări celor care au făcut posibilă această realizare! Mult succes în casă nouă consilierilor locali, funcționarilor publici, tuturor angajaților și mai ales celui care, de 33 de ani, administrează comuna, domnul primar Cornel Nanu!”.

”Fără să mă las cuprins de sentimente, întrucât Cornu este localitatea mea de domiciliu, nu puteam sa lipsesc astăzi de la inaugurarea noului sediu al Primăriei Cornu! Felicitări sincere se cuvin întregii conduceri a Primăriei Cornu, domnului primar Cornel Nanu și consilierilor locali, care au depus eforturi considerabile pentru ca acest proiect să devină realitate. Munca voastră dedicată și viziunea voastră au condus la realizarea acestui nou sediu, care va servi drept inimă a administrației locale și va oferi un cadru adecvat pentru serviciile publice de calitate pe care le meritați cu toții. De asemenea, merită să menționăm și contribuția valoroasă a locuitorilor, oameni gospodari și harnici, care prin implicarea lor activă în comunitate au adus un suflu nou dezvoltării comunei Cornu!”, a declarat prefectul județului Prahova, Virgil Nanu, după eveniment.