Tricolorul a susținut un nou meci amical, încheiat de această dată cu un succes, aceasta fiind prima victorie a perioadei de vară pentru trupa lui Marius Vișan.
Partida CS Valea Călugareasca – Tricolorul Breaza s-a încheiat 3-2 pentru echipa de eșalon superior, toate cele 3 reușite venind în prima parte și fiind semnate de Negotei și Duricu (2), gazdele reducând din diferență în partea a doua.
Cu multe absențe în lot, antrenorii brezeni au aliniat următoarea formulă : Neacșu – Prodan, Burlacu, Țăranu, Stoica, Țone, Duricu, Nedelcu, Dumitru, Catană, Negotei. Au mai evoluat: Neguțescu – Clinci, Trăistaru, Toader, Stănica, Anghel.

Memorialul Doru Matei și-a stabilit ”ţintarul”
Devenit deja o obișnuință, încă din anul 2019, turneul memorial Doru Constantin Matei, organizat în cinstea arhitectului care a susținut intens ­activitatea fotbalului brezean pentru mai bine de un deceniu, își va desfășura, în 4-5 august, meciurile celei de- a patra ediții, urmând a-și da concursul pe stadionul Eugen Șoriceanu, alături de echipa gazdă, grupările CSO ­Boldești din Liga A Prahova, respectiv echipele de Liga III-a, CS Blejoi și CS Păulești.
Deja a fost stabilit programul turneului, care se va desfășura după cum urmează:
Vineri, 4 august:
CS Blejoi – CS Păulești (16:00)
Tricolorul Breaza – CSO Boldești (18:00)
Sâmbătă, 5 august:
Finala mică (09:30)
Finala mare (11:30).

Păulești, încă un an de asociere cu MX Pro
Federaţia Română de Fotbal a aprobat asocierea dintre Clubul Sportiv Păulești, participant în Liga 3, și Asociaţia Club Sportiv MX PRO Academy, club cu activitate exclusivă de juniori, pentru sezonul competiţional 2023/2024. Este al doilea an la rând în care clubul lui Ionuţ Neagu va furniza jucători pentru Liga a III-a și va juca în asociere cu CS Păulești.
Altfel, formaţia din Păulești a susţinut un nou amical, scor 3-3 cu CSO Băicoi, golurile fiind marcate de Ţugui și Vintilă (2), pentru echipa de eșalonul trei, respectiv Iancu, Sandu și Huza, pentru gruparea din Liga A.