Asociația Județeană de Fotbal Prahova a stabilit perioada de înscriere în sezonul competițional 2023-2024 pentru echipele de seniori, până la data de 31 iulie 2023.
De asemenea, pentru echipele de juniori, perioada de înscriere va fi până la data de 11 august 2023.  Cererile de înscriere se găsesc pe site-ul oficial AJF Prahova www.frf-ajf.ro/prahova. La cerere, se vor atașa copii dupa Certificatul de Identitate Sportivă, precum și Certificatul de Identitate Fiscală.  Forul condus de Silviu Crângașu a anunțat că membrii afiliați care figurează cu debite restante față de AJF Prahova nu vor fi fi primiți în competițiile organizate în sezonul 2023-2024.
Totodată, AJF Prahova a anunțat că ”Solicitarea de aprobare a cesiunii, dezafilierea cluburilor de drept privat cedente și afilierea cluburilor de drept public cesionare se poate formula cel târziu cu 15 zile înainte de începerea competiției la care urmează a participa clubul cesionar. Toate cererile vor fi însoțite de  documentele justificative.” Deja, la nivelul AJF, pentru sezonul viitor al Ligii A, se prefigurează câteva modificări, Voința Vărbilău urmând să devină CSC (Club Sportiv Comunal), în timp ce Petrosport va prelua locul în primul eșalon județean al celor de la Atletic United.