Potrivit unui comunicat al ISU Prahova, pompierii militari din cadrul Detaşamentului Mizil au intervenit, în această după–amiază,  în satul Finţeşti (comuna Năeni), din judeţul Buzău, pentru a scoate dintr-o fântână trei persoane.

„Salvatorii s-au  deplasat  cu o autospecială de stingere,  o  mașină de descarcerare și un echipaj SMURD din cadrul Detașamentului de Pompieri Mizil, acţíunea desfăşurându-se în baza planului de intervenție comună încheiat cu ISU Buzău.

Toate cele 3 persoane au fost extrase, una a fost  transportată la UPU Buzău de către un echipaj SMURD Buzău (semiconștientă), una este transportată la locul de întâlnire cu elicopterul SMURD sosit de la București, iar cea de-a treia va fi preluată de o ambulanță de terapie intensivă mobilă- cu medic, care sosește de la ISU Prahova. Din datele primite până în acest moment, la extragere, victimele se aflau în stare de inconștiență”- comunicat ISU Prahova, în jurul orei 20.30.

Potrivit unui al doilea comunicat al pompierilor prahoveni,  „din nefericire, un bărbat în vârstă de 47 de ani nu a reacționat la manevrele de resuscitare și a fost declarat decedat de către echipajul TIM Prahova.

Celelalte victime, bărbați – transportați la spital”.

DISTRIBUIȚI
Articolul precedentEveniment
Articolul următorScrisoare către tine (111)