F.T.

În noaptea de luni spre marţi, pompierii militari prahoveni au fost alertaţi că în comuna Berceni a izbucnit un incendiu care a cuprins mai multe anexe gospodăreşti.
«La locul indicat – se precizează într-un comunicat al ISU Prahova – au fost mobilizate în primă fază două autospeciale de stingere cu apă și spumă și un echipaj SMURD.
Dar, întrucât la sosirea echipajelor, flăcările se manifestau pe o suprafață de aproximativ 200 de metri pătraţi, cu posibilitatea de a se propaga la casele învecinate, forțele de intervenție au fost suplimentate cu încă două autospeciale de stingere.(…)
Două persoane au fost asistate medical: un bărbat în vârstă de aproximativ 71 ani care suferise un atac de panică, însă a refuzat transportul la spital, iar o femeie în vârstă de aproximativ 47 ani, care prezenta un traumatism la nivelul membrului superior stâng, a fost preluată de o ambulanță SAJ si a fost transportată la spital. În incendiu au ars 25 de porci și 5 păsări, fiind salvaţi 70 porci. Tot datorită intervenţiei salvatorilor, au fost salvate două imobile învecinate şi un solar cu legume.
Cauza probabilă a incendiului a fost un scurtcircuit electric.