După ce l-a numit pe Costel Lazăr președinte, divizionara C – CSM Focșani 2007 merge pe mâna unui prahovean și la capitolul ”bancă tehnică”. CSM Focșani s-a înțeles cu Octavian Grigore pentru a prelua funcția de antrenor principal al echipei, tehnicianul de 58 ani, născut în Urlați revenind pe bancă după ce ultima dată a antrenat la Petrolul Ploiești.
Alături de Lazăr și Grigore vor merge câțiva jucători petroliști, cel puțin doi – portarul Bodea și Enache – fostul golgeter al Blejoiului, fiind în tratative avansate cu moldovenii.

Și Măgurele merge pe mâna petroliștilor

Un alt ex-petrolist, antrenorul Vali Bădoi, acum la CSM Cetatea Turnu Măgurele, a ajuns la un acord și a perfectat contractele de transfer cu nu mai puțin de trei tineri proveniți de la FC Petrolul Ploiești!
Astfel, David Mihai Ilie (2004), atacant, a jucat ultima dată la CS Blejoi, Andrei Cristian Jercălău (2005), portar și Mario Alexandru Ioniță (2007), mijlocaș central (face parte din lotul național de juniori U15 al României) – toți trei apaținând Petrolului, vor fi împrumutați un an la CSM Cetatea Turnu Măgurele!