* A fost activat Planul roşu de intervenţie!

UPDATE: Cu puțin timp în urmă, IPJ Prahova a transmis că „din  primele cercetări  la fața locului a reieșit faptul că o tânără în vârsta de 24 de ani,  în timp ce se deplasa cu un autoturism pe DJ 101 F, în afara localității Valea Călugărească- din direcția Dârvari către Valea Călugărească-  a intrat în coliziune cu un microbuz care efectua transport public de persoane, condus de un bărbat în vârstă de 54 de ani. În urma accidentului au fost transportați la spital conducătorul microbuzului, dar și 8 bărbați și 6 femei ce se aflau în acesta. Pasagera din autoturism, în vârstă de 23 de ani, a fost preluată de un elicopter SMURD și transportată la o unitate medicală.Conducătoarea auto  a fost asistată la faţa locului, dar, din nefericire, a fost declarată decedată”.

ȘTIREA INIȚIALĂ :Pompierii militari intervin  la acestă oră pentru asigurarea măsurilor specifice –  descarcerare și acordarea primului ajutor medical – în cazul producerii unui accident rutier grav în comuna  Valea Călugărească,  sat Dârvari,  în care au fost implicate un microbuz şi un autoturism.

„La locul indicat s-au deplasat o autospecială de stingere, o autospecială de descarcerare, un echipaj SMURD și, în sprijin, au fost alocate două ambulanțe SAJ”, anunţă ISU Prahova.

Din informațiile  deţinute- făcute publice la ora 21- ar  fi  vorba despre 14 persoane implicate. 12 ocupanți ai microbuzului sunt evaluați și primesc îngrijiri medicale la fața locului, iar  alte două persoane,  din autoturism,  sunt  încarcerate şi inconștiente, acţionându-se pentru extragerea acestora(n.n.- Ulterior, pe parcursul desfășurării intervenției, s-a constatat că  în microbuz se aflau 14 pasageri).

„A fost activat planul rosu de intervenție, iar la  faţa  locului a aterizat și elicopterul SMURD”, mai precizează ISU Prahova.

Şi poliţia prahoveană a emis un comunicat, precizând că  în urma coliziunii au rezultat vătămarea corporală  a conducătoarei auto şi a unei pasagere, precum şi rănirea (posibil uşoară)  a celor 14 pasageri din autoturism”.