UPDATE : În urma probatoriului administrat, ” femeia în cauză a fost reținută pentru 24 de ore, iar ulterior față de aceasta a fost dispusă măsura arestării preventive pentru 30 de zile”, a anunțat,  astăzi, 1 iulie, IPJ Prahova.

ȘTIREA INIȚIALĂ : În această dimineaţă- vineri, 30 iunie a.c.-  la ora 7.45, polițiștii din  Câmpina au fost  alertaţi  că în scara unui bloc din municipiu se află o persoană inconștientă.

„La fața locului – precizează IPJ Prahova –  s-a deplasat o echipă complexă de cercetare, care a constatat  că  sesizarea se confirmă, în cauză fiind vorba despre un bărbat în vârstă de 50 de ani, din municipiu.

Trupul bărbatului urmează să fie transportat la Serviciul de Medicină Legală Ploiești, în vederea efectuării necropsiei.

Persoana bănuită de comiterea faptei a fost identificată și depistată ca fiind o femeie în vârstă de 46 de ani, din municipiu, în   prezent  aflându-se în custodia poliției.

În cauză, cercetările sunt continuate de către un procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Prahova, cu sprijinul polițiștilor Serviciului de Investigații Criminale Prahova”.