Tricolorul Breaza are prima șansă la promovare, după 2-2 în manșa tur a barajului de promovare cu Daco-Getica București, dar meciul ”cu Liga 3 pe masă” se anunță unul complicat. Chiar cel mai important jucător al apărării brezene, Ovidiu Gheorghe- cel care a și marcat golul egalizator- este aproape imposibil să fie apt de joc sâmbătă.
Astfel, după ce, în urma unui contact cu un coleg în careul advers în finalul jocului, acesta s-a accidentat grav în zona feței, iar după joc a fost transportat la Spitalul Sf. Pantelimon din București, starea sa nefiind deloc bună (jucătorului i s-a făcut rău la vestiar).
În urma analizelor, s-au descoperit fracturi la nivelul feței, iar recomandarea a fost ca el să rămână internat pentru a fi supus unui nou control medical.
Acesta a fost însoțit de directorul clubului și antrenorul echipei, Marius Vișan, care a dezvăluit că fundașul Tricolorului a fost supus unei ecografii și unui control tomograf, dar veștile ulterioare despre starea jucătorului nu sunt deloc bune, acesta având șanse mici să poată juca!