Zilele trecute, stadionul ”Tinerețea” din Izvoarele a găzduit o nouă ediție a memorialului ”Nicolae Văsîi”, competiție rezervată juniorilor și copiilor și care a adunat la start peste 100 de tineri sportivi de la echipele din zonă. Nicolae Văsîi a fost un susținător al fotbalului de pe Valea Teleajenului, în special al formațiilor Tinerețea Izvoarele, Avântul Măneciu, CSO Teleajenul Vălenii de Munte sau Unirea Lipănești, iar cei apropiați au dorit să-i păstreze vie memoria prin sportul pe care l-a iubit atât de mult: fotbalul.

La întrecerea fotbalistică juvenilă au luat parte echipele de juniori A (născuți în/după 1 ianuarie 2004) de la grupările AS Tinerețea Izvoarele și ACS Voința Olteni – formațiile menționate anterior având înscrise în competiție și câte o echipă la nivelul juniorilor E (născuți în/după 1 ianuarie 2012) , și două grupări la categoria de vârstă a juniorilor B (născuți în/după 1 ianuarie 2006) – CSO Teleajenul Vălenii de Munte și Școala Măneciu-Pământeni. După o zi întreagă de meciuri, rezultatele înregistrate au fost următoarele:
Juniori E:
AS Tinerețea Izvoarele – ACS Voința Olteni 9- 1;
Juniori B:
CSO Teleajenul Vălenii de Munte – Școala Măneciu Pământeni 2-3
Juniori A:
AS Tinerețea Izvoarele – ACS Voința Olteni 2-2, iar după executarea loviturilor de
departajare, scor final 7- 5.
Trebuie precizat și faptul că de buna desfășurare a ostilităților din teren s-a ocupat fostul arbitru Doralin Bârziloiu, în timp ce asistența medicală a fost asigurată de către doamna Ileana Ariciu.

La final, toți participanții au primit diplome, cupe și mingii din partea fiului lui Nicolae
Văsîi-Eugen.”Evenimentul s-a bucurat de o largă participare, nu mai puțin de 200 de persoane s-au aflat în tribunele stadionului, printre care și campionul mondial la karate, Cosmin Ciocea, de altfel locuitor al comunei. A fost o competiție frumoasă, toți cei care au participat fiind plăcut impresionați de cum a fost organizat memorialul. Într-un cuvânt, a fost o sărbătoare fotbalistică la Izvoarele, destinată celor mici”, ne-a declarat organizatorul memorialului, Ion Diaconu.