Adunarea Generală a
G. Marin

Federația Română de Box a profitat de competiția organizată la Ploiești , dotată cu Cupa României (Feminin), pentru a convoca Adunarea Generală în aceeași sală în care a fost instalat și ringul disputelor. Desfășurate între două sesiuni pugilistice, lucrările Adunării Generale s-au axat mai mult pe probleme administrative, fiind prezentate rapoartele de activitate ale FR Box, raportul președintelui, prezentat de Vasile Cîtea, raportul situației financiare și raportul auditorului independent asupra activității economice a Federației. De asemenea, s-au aprobat unele modificări în statutele și regulamentele Federației, pentru a le armoniza cu regulamentele internaționale.
Prezent la lucrări, vicepreședintele Silviu Mureșan a atras atenția asupra respectării unui nivel calitativ la anumite cote al sălilor în care se organizează competițiile, cu „bătaie” la apropiatele Campionate Europene pentru Juniori programate la Ploiești, între 18 (data sosirii sportivilor) și 30 iunie curent.
La finalul lucrărilor, președintele FR Box, Vasile Cîtea, a acordat un interviu ziarului „Prahova”, interviu care va putea fi citit într-unul dintre numerele noastre viitoare.