Campionatele Naționale de Îndemânare Auto (CNIA), Super Slalom (CNSS) și Vehicule Electrice (CNVE) se întorc la Ploiești cu etapa a doua, în weekend-ul 3-4 iunie.
”Trofeul Ploiești 2023” va asigura și de această dată un spectacol automobilistic, adrenalină și motoarele turate, la fel ca și anul trecut, pe Bulevardul Independenței (Rondul 1), în cadrul unui evenimentul organizat de Primăria Ploiești, GT Auto Club Sportiv, sub ­autoritatea Federației Române de Automo­bilism (FRAS).
Evenimentul este structurat pe parcursul a două zile, sâmbătă- 3 iunie- fiind ziua dedicată antrenamentelor libere, în intervalul orar 11:00 – 20:00, urmând ca a doua zi, duminică, 4 iunie, de la ora 10:00, să aibă loc antrenamentul cronometrat, urmat de cele două manșe de concurs și festivitatea de premiere (în jurul orei 19:30). Organizatorii roagă publicul prezent să asiste la eveniment din zonele sigure și să respecte indicațiile forțelor de ordine privind siguranța deplasării pe lângă circuitul stradal special amenajat pe Bulevardul Independenței.