Potrivit unui comunicat de presă al Grupării Mobile de Jandarmi „Matei Basarab” Ploieşti, până mâine, 5 mai, cei care doresc să facă parte din structurile acestei instituţii se mai pot înscrie pentru ocuparea unuia dintre cele 700 de locuri alocate Școlilor Militare de Subofițeri Jandarmi de la Fălticeni și Drăgășani.
În documentul de presă amintit se mai precizează: “Persoanele care îndeplinesc condițiile și criteriile necesare pot depune cererea de înscriere exclusiv în format electronic, la adresa de e-mail a unității : recrutare@jandarmeriamobilapl.ro. Toate criteriile de selecție pot fi găsite pe site-ul unității jandarmeriamobilapl.ro, secțiunea Carieră, anunț recrutare candidați!
Calendarul admiterii: 20 aprilie – 5 mai : depunere cereri înscriere (online); 15 mai- data până la care va avea loc evaluarea psihologică; 15 mai – termen depunere documente în vederea constituirii dosarului de recrutare; 19 – 24 mai :evaluarea performanțelor fizice; 27 mai – susținerea probei de evaluarea a cunoștințelor; 31 mai – 29 iunie :examinare medicală (doar candidații care se încadrează în numărul locurilor scoase la concurs, în ordinea descrescătoare a notelor finale)».