F. T.

Poliţiştii din cadrul Secției rurale Valea Doftanei au reținut trei persoane, acestea fiind bănuite de comiterea infracţiunii de furt calificat.
Fapta a avut loc în data de 19 aprilie a.c., atunci când oamenii legii din aceeaşi localitate au fost sesizați, de către reprezentatul unei societăți comerciale, că din incinta unei unități situate în comuna Cornu i-ar fi fost sustrase mai multe bunuri în valoare de 25.000 de lei.
Speţa este prezentată, într-un comunicat de presă al IPJ Prahova, astfel: „În urma investigațiilor și a cercetărilor efectuate, polițiștii au identificat persoanele bănuite de săvârșirea faptei, fiind vorba despre trei tineri cu vârstele de 16, 20 și, respectiv, 22 de ani, din comuna Poiana Câmpina, care au fost conduşi la audieri.
În baza probatoriului administrat față de aceștia a fost luată măsura reținerii pentru 24 de ore, urmând să fie prezentați unității de parchet competente pentru stabilirea unei alte măsuri preventive.
În cauză, cercetările sunt continuate de polițiști în cadrul unui dosar penal deschis sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat”.