Ieri, premierul Nicolae Ciucă a declarat, la Vila Florica din Argeş, întrebat de jurnalişti despre rotativa guvernamentală, că vineri îşi va depune mandatul. “Vineri este ziua în care, conform calendarului, îmi voi depune mandatul”, a precizat Ciucă, potrivit Agerpres.
Legat de rămânerea în Executiv, Nicolae Ciucă a spus: “Se consumă ziua de vineri şi voi lua o decizie”.Prim-ministrul a vorbit şi despre negocierile care se poartă pentru ministere.
“Există în momentul de faţă discuţii, negocieri, astfel încât fie există varianta protocolului, fie negocieri şi reasumare de ministere la nivelul fiecărui partid. Ştiţi foarte bine cum se fac astfel de negocieri, modul în care se asumă fiecare minister are o anumită procedură, după care se negociază pe fiecare minister în parte. Este normal să existe o ierarhizare în funcţie de ponderea fiecărui partid în Parlament şi în coaliţie”, a precizat Ciucă.
Premierul Nicolae Ciucă, preşedintele PNL, a fost prezent miercuri, la Vila Florica de la Ştefăneşti, judeţul Argeş, la evenimentul de marcare a 148 de ani de existenţă a formaţiunii liberale.