Marți, 23 mai, a avut loc o nouă etapă intermediară în Liga A Prahova, rundă care a adus la finalul ei noua campioană a Ligii A Prahova – Tricolorul Breaza.
Formația care a dominat întrecerea județeană -și care se despinsese în câștigătoare de runde bune- mai avea nevoie doar de un punct, pentru a deveni campioană a județului, obținând fără probleme și promovarea matematică, printr-o victorie clară în fața Tricolorului Breaza.
În fata petrolistului Boldesti, Negotei, cu 3 goluri, a încununat un sezon excelent pentru ”tricolori”, care au dominat meciul de la un cap la altul. Gândurile echipei lui Marius Vișan se îndreaptă, de acum, către pregătirea jocului de baraj, în care va întâlni campioana județului București (Daco Getica sau CS FC Dinamo). Felicitări Tricolorul Breaza!

LOTUL CAMPIONILOR
Portari: Dorian Neacșu, Alin Negreanu; Jucători de câmp: Alexandru Țone, Andrei Roșu, Eduard Prodan, Ovidiu Gheorghe, Vlad Burlacu, Alexandru Popa, Costin Anghel, Mihai Mușea, Marius Duricu, Daniel Dumitru, Cătălin Ștefanoiu, Răzvan Catană, Cristi Negotei, Rareș Dogaru, Marian Dumitrache, Costin Ioniță; Juniori debutaţi din grupele clubului: Radu Stoica, Denis Nedelcu, Ștefan Miclea, Mircea Gavrilă, Florin Neagoe, Silviu Stănica, Ianis Toader; Antrenori: Constantin Plăvache (etapele 1-20), Laurențiu Urdea (secund etapele 1-20, principal din etapa 21)
Organizator delegat: Florin Drăgoi
Magaziner: Andrei Soreanu
Director: Marius Vișan
* Au mai contribuit la aceasta performanţă si jucătorii Darius Barbu (transferat la CSO Boldești), Alex Petrescu (CS Câmpina), Vlad Badea (United Ploiești) și Sergiu Toader, ţinut departe de teren de o accidentare gravă.

Rezultatele, clasamentul și programul etapei viitoare:
CSO Băicoi – Avântul Măneciu 2-0
Tricolorul Breaza – CSO Boldești 3-0
CS Strejnic – Teleajen Văleni 1-3
CSC Berceni – CS Brazi 0-1
Petrolul 95 Ploiești – Unirea Urlați 3-0
CS Câmpina – CS Cornu 0-3
FC Bănești – Atletic Ploiești 2-1
CS Mănești – AFC Brebu 3-2
Voința Vărbilău – Triumf Poiana Câmpina 2-2

Etapa viitoare, a 32-a, 27-28 mai
CS Cornu – Petrolul 95 Ploiești
CSO Boldești – CS Mănești
Teleajen Văleni – CSC Berceni
AFC Brebu – Voința Vărbilău
CS Brazi – Tricoloruil Breaza
Avântul Măneciu – FC Bănești
Atletic Ploiești – CS Câmpina
Unirea Urlați – CS Strejnic
Triumf Poiana Câmpina – CSO Băicoi