F. T.

Poliţiştii prahoveni efectuează, în prezent, cercetări într-o cauză penală ce are ca obiect comiterea infracţiunii de furt calificat.
Speţa este prezentată de către reprezentanţii IPJ Prahova, într-un comunicat de presă, astfel: „Angajaţii Secției de poliție rurală Blejoi au fost sesizați prin intermediul Numărului Unic «112», de către reprezentantul unei societăți comerciale, că i-ar fi fost sustrase mai multe bunuri.
Polițiștii deplasați la fața locului au identificat apelantul, care le-a relatat că, în timpul nopţii de marţi spre miercuri, din incinta societăţii comerciale, situate în Bărcăneşti, i-au fost sustrase mai multe scule electrice şi alte bunuri, în valoare totală de aproximativ 7.000 de lei.
În urma investigațiilor și a cercetărilor efectuate, polițiștii au identificat și depistat persoana bănuită de săvârșirea faptei, fiind vorba de un bărbat în vârstă de 43 de ani, din aceeaşi comună. Ulterior, acesta a fost condus la sediul unității în vederea audierii, din prejudiciul total fiind recuperate bunuri în valoare de aproximativ 5.500 de lei.
În baza probatoriului administrat, față de bărbatul în cauză a fost luată măsura reținerii pentru 24 de ore, urmând să fie prezentat unităţii de parchet competente pentru luarea unei alte măsuri preventive”.