Polițiștii Serviciului Rutier Prahova au fost sesizați ieri dimineaţă, în jurul orei 7, prin intermediul Numărului Unic “112” că pe Centura de Est a Ploieştiului, la km 81+400 în afara localității Berceni – sat Moara Nouă, a avut loc un grav accident rutier. Potrivit reprezentanţilor IPJ Prahova, “ din primele date de la fața locului reiese că un bărbat în vârstă de 56 de ani, în timp ce conducea un autoturism pe Centura de Est din direcția Bucov către Bărcănești, a intrat în coliziune cu un autocamion condus de un bărbat în vârstă de 46 de ani.
În urma impactului, autoturismul a părăsit partea carosabilă și a intrat în coliziune cu un copac. În urma accidentului rutier a rezultat decesul conducătorului auto în vârstă de 56 de ani.
Traficul rutier a fost restricționat pe ambele sensuri, fiind deviat pe rute alternative de către agenţii rutieri».
În legătură cu tragicul eveniment, şi reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) “Şerban Cantacuzino” Prahova au precizat: “Pompierii prahoveni intervin pentru descarcerare și acordarea primului ajutor medical în urma producerii unui accident rutier in comuna Berceni, sat Moara Nouă.
Evenimentul s-a produs între un autoturism și un autocamion, iar în urma coliziunii șoferul autoturismului a rămas încarcerat.
Forțe alocate la locul evenimentului: o autospecială de stingere, o autospecială pentru intervenția la descarcerare și o ambulanță SMURD”. (Foto-ISU Prahova)