V. Stoica

Ploieșteanca Medeea Zafiris, elevă a Colegiului Național Militar ”Dimitrie Cantemir” Breaza, are numai 16 ani și practică arte marțiale de la vârsta de cinci ani ! Și acest lucru se vede în performanțele sale la competițiile naționale și internaționale!
Vestea despre ultima sa realizare a fost dată de către colegii de la Breaza: ”Elev caporal Medeea Zafiris ne face mândri cu rezultatele excepționale pe care le obține în competițiile de karate, pentru care muncește
continuu. Chiar dacă are doar 16 ani, are o carieră impresionantă, placată cu cele mai strălucitoare medalii, obținute la nivel mondial, european și național.
Ultima realizare vine de la Campionatul European de Karate SKDUN, desfășurat în Italia, la Lignano Sabbiardoro, unde a făcut parte din lotul de karate care a clasat România pe primul loc. A reușit să cucerească medalii de toate culorile, cea mai prețioasă fiind cea de aur, adjudecată cu echipa. Tot cu echipa a obținut medalie de argint, iar la individual a cucerit o medalie de argint și una de bronz.
Pregătită de către sensei Aurelian Nicolae, de la vârsta de 5 ani, Medeea reușește să ducă sportul la nivel de artă, să obțină performanțe incredibile datorită dăruirii și ambiției, a nivelului de pregătire la care a ajuns în urma sutelor de ore de antrenament. Felicitări, Medeea, și mult succes în competițiile viitoare!”, îi transmit colegii de la Colegiul Național Militar ”Dimitrie Cantemir” Breaza.
(sursa foto: Facebook)