Chiar în săptămâna celui mai important meci al Ligii A – derbiul dintre prima clasată – Tricolorul Breaza și ocupanta poziției secunde CSC Câmpina, în fieful favoritei la promovare a apărut „bomba”: demisia lui Costin Plăvache!
”Antrenorul echipei de fotbal seniori, Plăvache Constantin , a decis să-și înainteze demisia din funcția de antrenor principal al echipei. Această hotărâre a fost luată în urma unor probleme strict legate de vestiar, aspecte pe care le vom rezolva… în familie. Pentru că dl. Plăvache este un membru al familiei CSO Tricolorul Breaza, acesta își va continua activitatea de antrenor la grupa juniori A și D din cadrul clubului. Plăvache lasă echipa pe primul loc, la 6 puncte distanță de locul doi, dar în fața a două jocuri capitale care probabil pot decide campioana județului Pra­hova. Toți factorii implicați în viața și activitatea clubului vor identifica și vor lua cele mai bune decizii pentru a depăși această situație dificilă” – este comunicatul clubului Tricolorul, înaintea meciului cu Câmpina!
”De pregătirea echipei se va ocupa secundul Laurențiu Urdea. Echipa are toate condițiile, vom trece și peste asta, deși nu este un moment confortabil și nu am fi dorit ca aceste evenimente să apară acum. Sper ca să strângă rândurile toată lumea și să ieșim bine din următoarele dueluri. Vom reanaliza situația săptămâna viitoare” – a spus președintele Marius Vișan.