Florin Tănăsescu

Guvernul şi femeia de serviciu de la Cotroceni – persoană interpusă între ăl de doarme şi naţie – organizează licitaţie.
Pen’ ce? Pentru concesionarea pe perioadă nedeterminată a unei tarlale amplasate mai sus de balastiera de la Dunăre.
Caietul de sarcini poate fi achiziţionat moca de la noi. Sarcinile sunt în cârca sclavilor plătitori de CAS, roviniete, a contribuabililor la Pilonul 2,5 de pensii, a ălora de achită taxe că au vedere spre cele patru zări.
Poate participa oricine! Inclusiv ăia daţi în urmărire generală. „Most Wanted”, cum scrie pe meclele lor poliţía.
Sunt excluşi ăi de-au practicat metoda Loverboy. Că-s mai hoţi ca noi, care ne chinuim să minţim lumea prin propaganda „Peopleboy, contează pe noi!”.
Potenţialii câştigători, adică ciorditori, trebuie să aibă, obligatoriu, cazierul pătat. Dacă-i curat, ne pare rău, nu insistaţi!
Licitaţia pentru adjudecarea obiectivului „Sclavi pe plantaţie” va avea loc la ora şi data stabilite pentru inaugurarea Autostrăzii Caracal- Plovdiv- Vaslui şi îndărăt. Inaugurare şi-atât!
Termen de depunere a contestaţiilor: nu există! De ce? Pentru că tot noi – guvernul şi femeia de serviciu de la Cotroceni – câştigăm. Şi licitaţia, şi contestaţia.
De ce vă chemăm? De treflă!
Să zică votanţii noştri că legile sunt legi în ţara asta.
Da’ vă dăm şi câte-o ţuică. Poate şi-o ciorbă de burtă, pentru cei care au venit de prin Tanzania, Madagascar sau alte state de care nici locuitorii lor n-au habar.
Pentru informaţii suplimentare despre obiectivul „Sclavi pe plantaţie” România, accesaţi linkul: www. hai_hai_ canui-i rău@că-s.mai-hot.ca. tatăl- meu.ro!