F.T.

Angajaţi ai Secției Rurale de Poliție Cocorăștii Colț l-au identificat și reținut pe un bărbat bănuit de săvârșirea unei infracțiuni de tâlhărie. Concret, potrivit unui comunicat al poliţiei prahovene, „în cursul zilei de 19 martie, angajaţi ai sus-amintitei secţii au fost sesizați de către o femeie în vârstă de 47 de ani, din comuna Dragomirești Vale, că un bărbat necunoscut i-a luat, folosind forţa, 1.200 de lei și un telefon mobil, bunuri pe care le avea asupra sa, în timp ce se afla pe o stradă în comuna Poienarii Burchii.
În urma ver ficărilor efectuate, la scurt timp, polițiștii au identificat și depistat persoana bănuită de comiterea faptei ca fiind un bărbat în vârstă de 32 de ani, din comună.
Prejudiciul cauzat a fost recuperat în totalitate și predat persoanei vătămate». În baza probatoriului administrat, față de individ a fost luată măsura reținerii, urmând să fie prezentat unității de parchet competente cu propunere de luare a unei alte măsuri preventive. Cercetările sunt continuate de polițiști în cadrul unui dosar penal deschis sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tâlhărie.